travanj 1970
ponutosričetpetsubned
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   

Calendar

Latest topics
Šta je Hidžama?pon oľu 05, 2018 7:10 pmsufi
USKORO NA FORUMU I O HIDZAMIned oľu 04, 2018 2:14 pmsufi
KAD JE NEKO SVEZAN čet vel 08, 2018 8:45 pmsufi
Ljubavna buyuned sij 14, 2018 12:39 amAdmin
Zaštita od džinasub sij 13, 2018 11:37 pmAdmin
Zapis za ljubav supružnikasub sij 13, 2018 11:36 pmAdmin
Tilsum protiv rakasub sij 13, 2018 11:33 pmAdmin
Pretraľnik
Display results as :
Advanced Search
Top posting users this week
Šta je Hidžama?
pon oľu 05, 2018 7:10 pmsufi

Hidžama je jedinstvena metoda detoksikacije organizma pomoću efekta vakuuma. Čašice koje stvaraju vakuum postavljaju se na odredjene tačke na telu i kada se napravi vakuum, one se prilepljuju za kožu i uvlače je u sebe. Koža tako nabubri pod čašom, a vakuum prikuplja krv koja se nalazi ispod površine kože (ne utiče na venski krvotok) i skuplja je u nabubreni deo pod čašom. Više …
USKORO NA FORUMU I O HIDZAMI
ned oľu 04, 2018 2:14 pmsufi
POSTOVANI CITAOCI I CLANOVI FORUMA, USKORO I OBJAVLJUJEMO I O VREDNOSTI I LEKOVITOSTI HIDZAME .
KAD JE NEKO SVEZAN
čet vel 08, 2018 8:45 pmsufi
Ovo je zapis kad je neko svezan ili se napise na papir pa se stavi u serpu i jaja na zapis pa se poklopljena po;ako kuvaju kad se skuvaju ostavi da se ohladi onako poklopljena kad se ohlade jaja se ogule u toj vodi jaja se pojedu a ogulina ili ljuska od jaja voda i zapis baci se niz  tekucu vodu ili potok

Stari arapski recept za učvršćivanje ljubavi između partnera
ned sij 14, 2018 12:46 amAdmin
Ovo je jedan stari arapski recept za učvršćivanje ljubavi između partnera. Tokom četrnaest dana treba svaki dan 14 puta ponoviti ovaj kuranski ajet na šećer i puhnuti u njega, preko desnog dlana. Nakon dvije sedmice, kada se završi sa obredom, šećer treba da koriste oba partnera tojest da ga konzumiraju u kafi, soku, vodi ili pomješanom u kolače.

Ajet glasi: Ve minen nasi mej …
Posebna vrsta ljubavne magije koja se temelji na vezanju i razvezivanju čvorova / Ribat
ned sij 14, 2018 12:44 amAdmin
Posebna vrsta ljubavne magije koja se temelji na vezanju i razvezivanju čvorova kako bi se time opčinila i zavela neka određena osoba naziva se Ribat. Ovaj vid magije je izuzetno opasan i moćan pošto se često koristi za rastavljanje parova što se smatra velikim grijehom.

Kada se želi neko ljubavno privući to jest „svezati“ na uže se veže sedam čvorova i pri svakom vezivanju …
Ljubavna buyu
ned sij 14, 2018 12:39 amAdmin
U turskoj ljubavnoj magiji važnu ulogu, pri osvajanju nečijeg srca i zavođenja, igra so. Sedam noći uzastopno djevojka uzima malo soli u ruku i nad njom 51 put ponovi sljedeći ajet. Svaki put i puhne u nju. To uglavnom radi tik pred ponoć kako bi je nakon ponoći bacila u vatru, pomislivši na voljenu osobu.


Ajet koji izgovara glasi: Ve darebe lene meselen ve nesije halkahu kale men …
Zaštita od džina
sub sij 13, 2018 11:37 pmAdmin

Zapis za ljubav supružnika
sub sij 13, 2018 11:36 pmAdmin

Tilsum protiv raka
sub sij 13, 2018 11:33 pmAdmin
U duhovnoj medicini smatra se kako ovaj tilsum može liječiti bilo koji oblik raka na ljudskom tijelu. Njegov sadržaj se napiše šafranom i ružinom vodom i potopi u vodu, koju će onda bolesnik tri puta na dan piti. Ili, pak, tilsum se može napisati na površini čistog bijelog porculanskog tanjura u koji će se potom naliti čista voda. Čim se sadržaj tilsuma (mastilo) otopi u vodi, …

Kako se odbraniti od magijskih napada

Vendor details

Published the pet sij 05, 2018 3:30 pm
  • icon Country Country: Bosna i Hercegovina / Босна и Херцеговина
  • icon City City: Sarajevo

Description:

Da li postoji odbrana od ovih uticaja? Da, postoji, ali to uglavnom i u prvom redu zavisi od napadnute osobe. Postoje načini koji u jednom slučaju pomažu, a u drugom ne - što, opet, uglavnom zavisi od ugrožene osobe.
Kad osetite napad, najvažnije je da se ama baš nimalo ne uplašite - naterajte sebe da na to uopšte ne obraćate pažnju, da tome što se događa ne pridajete nikakvu važnost. Jednostavno, kao da ništa ne primećujete i da o tome ne razmišljate. Ne ispoljavajte strah i paniku. Potrebno je da odmah mislite na nešto lepo. Napadač će nastojati da vas vrati na ono što on želi. ne sme se nikako biti znatiželjan - napadač čita vaše misli, on je uporan i neće vas tako lako ostaviti na miru. Ma kakava se veza uspostavila između vas i tamo nekog, nemojte mu nikako verovati, ma kakve vam (telepatski) slavopojke pevao, s obzirom da ćete prvo biti oduševljeni onim što čujete o sebi, a posle - teško vama, nećete se moći od njega oteti.
Zato, nemojte uopšte pristati na bilo kakav kontakt takve vrste. Zapitajte se zašto vam se neko javlja na takav način. Morate u tom slučaju i što manje da ostajete u kući - oni čitaju vaše misli i na osnovu toga usmeravaju napad. Neke osobe, ne verujući ili ne znajući šta ih je snašlo, kad, na primer, treba da telefoniraju, uplašene idu s jednog telefona na drugi, misleći da ih neko prisluškuje, a ustvari su žrtve nečijeg psihičkog napada. Ne može se ni nabrojati šta sve napadnuta osoba oseća, jer su to na stotine raznih neugodnih osćaja koji imaju za cilj da prvo zastraše.
Ako ste primetili ili već sigurno znate, da kada vam neka osoba dođe u kuću, a za to vreme ili posle njenog odlaska imate neki od osećaja koji su gore navedeni - ne smete tu osobu više primati u kuću. U slučaju da vam je ta osoba bliska ili pak rod, morate imati unapred smišljen izgovor kako da odmah napustite njeno društvo. Ako na druge članove vaše porodice ne utiče, oni mogu ostati u kući. A najbolje je toj osobi otvoreno reći kakve probleme imeate i da ste uznemireni od stručnjaka da u vašu kuću dolazi neka osoba koja vam pravi psihičke smetnje. Naravno, to ona ne mora činiti namerno, ali, svejedno, vi ste u njenom društvu uznemireni, sapeti, konfuzni, bojažljivi i slično.
Postoji više vrsta psihičkih napada. Ali, u osnovi, dele se u dve grupe - to su oni koji dolaze spolja i oni koji su izazvani emocijama same ugrožene osobe. U ovu drugu grupu spadaju i posledice proizišle iz konfliktne situacije u porodici, na poslu ili bilo kojem drugom mestu gde se sukobljavaju različiti interesi, izazivajući stresove svih učesnika - a iz ovih duela kao pobednik izlazi emotivno stabilnija osoba. Posle sukoba, emotivna osoba gubi više snage jer je došlo do prskanja aure i kroz njene pukotine otiče životna energija, što se odmah oseti i na fizičkom telu. Posle takve svađe, a i kasnije, nekog boli glava, stomak, dobija strčani napad, neko danima ne može da stoji na nogama, dobija 'lenja creva' ili proliv. Pojedine osobe povraćaju, a većina ih gubi apetit. Mnogi posle ovoga dobijaju i hronične bolesti glave, srca, jetre, bubrega i slično.
Emotivne osobe treba da izbegavaju druženje sa osobama koje, zahvaljujući svojoj energetskoj strukturi, dominiraju situacijom i gospodare okolinom. Čim se oseti nervoza, razdražljivost, nelagodnost i slično u društvu neke osobe, to je znak da nam energija otiče ka njoj a da nismo svesni šta se to u stvari događa. Zato napadnuta ili već ugrožena osoba mora da razlikuje o kojoj se vrsti napada radi. Emotivna osoba posle navedenih duela ne sme da misli na nastalu konfliktnu situaciju, jer sve što joj se posle toga dogodi to je zato što se, jednostavno, tome ne može odupreti i samim tim još više ugrožava samu sebe.