siječanj 2019
ponutosričetpetsubned
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   

Calendar

Latest topics
Šta je Hidžama?pon oľu 05, 2018 7:10 pmsufi
USKORO NA FORUMU I O HIDZAMIned oľu 04, 2018 2:14 pmsufi
KAD JE NEKO SVEZAN čet vel 08, 2018 8:45 pmsufi
Ljubavna buyuned sij 14, 2018 12:39 amAdmin
Zaštita od džinasub sij 13, 2018 11:37 pmAdmin
Zapis za ljubav supružnikasub sij 13, 2018 11:36 pmAdmin
Tilsum protiv rakasub sij 13, 2018 11:33 pmAdmin
Pretraľnik
Display results as :
Advanced Search
Top posting users this week
Šta je Hidžama?
pon oľu 05, 2018 7:10 pmsufi

Hidžama je jedinstvena metoda detoksikacije organizma pomoću efekta vakuuma. Čašice koje stvaraju vakuum postavljaju se na odredjene tačke na telu i kada se napravi vakuum, one se prilepljuju za kožu i uvlače je u sebe. Koža tako nabubri pod čašom, a vakuum prikuplja krv koja se nalazi ispod površine kože (ne utiče na venski krvotok) i skuplja je u nabubreni deo pod čašom. Više …
USKORO NA FORUMU I O HIDZAMI
ned oľu 04, 2018 2:14 pmsufi
POSTOVANI CITAOCI I CLANOVI FORUMA, USKORO I OBJAVLJUJEMO I O VREDNOSTI I LEKOVITOSTI HIDZAME .
KAD JE NEKO SVEZAN
čet vel 08, 2018 8:45 pmsufi
Ovo je zapis kad je neko svezan ili se napise na papir pa se stavi u serpu i jaja na zapis pa se poklopljena po;ako kuvaju kad se skuvaju ostavi da se ohladi onako poklopljena kad se ohlade jaja se ogule u toj vodi jaja se pojedu a ogulina ili ljuska od jaja voda i zapis baci se niz  tekucu vodu ili potok

Stari arapski recept za učvršćivanje ljubavi između partnera
ned sij 14, 2018 12:46 amAdmin
Ovo je jedan stari arapski recept za učvršćivanje ljubavi između partnera. Tokom četrnaest dana treba svaki dan 14 puta ponoviti ovaj kuranski ajet na šećer i puhnuti u njega, preko desnog dlana. Nakon dvije sedmice, kada se završi sa obredom, šećer treba da koriste oba partnera tojest da ga konzumiraju u kafi, soku, vodi ili pomješanom u kolače.

Ajet glasi: Ve minen nasi mej …
Posebna vrsta ljubavne magije koja se temelji na vezanju i razvezivanju čvorova / Ribat
ned sij 14, 2018 12:44 amAdmin
Posebna vrsta ljubavne magije koja se temelji na vezanju i razvezivanju čvorova kako bi se time opčinila i zavela neka određena osoba naziva se Ribat. Ovaj vid magije je izuzetno opasan i moćan pošto se često koristi za rastavljanje parova što se smatra velikim grijehom.

Kada se želi neko ljubavno privući to jest „svezati“ na uže se veže sedam čvorova i pri svakom vezivanju …
Ljubavna buyu
ned sij 14, 2018 12:39 amAdmin
U turskoj ljubavnoj magiji važnu ulogu, pri osvajanju nečijeg srca i zavođenja, igra so. Sedam noći uzastopno djevojka uzima malo soli u ruku i nad njom 51 put ponovi sljedeći ajet. Svaki put i puhne u nju. To uglavnom radi tik pred ponoć kako bi je nakon ponoći bacila u vatru, pomislivši na voljenu osobu.


Ajet koji izgovara glasi: Ve darebe lene meselen ve nesije halkahu kale men …
Zaštita od džina
sub sij 13, 2018 11:37 pmAdmin

Zapis za ljubav supružnika
sub sij 13, 2018 11:36 pmAdmin

Tilsum protiv raka
sub sij 13, 2018 11:33 pmAdmin
U duhovnoj medicini smatra se kako ovaj tilsum može liječiti bilo koji oblik raka na ljudskom tijelu. Njegov sadržaj se napiše šafranom i ružinom vodom i potopi u vodu, koju će onda bolesnik tri puta na dan piti. Ili, pak, tilsum se može napisati na površini čistog bijelog porculanskog tanjura u koji će se potom naliti čista voda. Čim se sadržaj tilsuma (mastilo) otopi u vodi, …

Share
Go down
avatar
Admin
Broj postova : 72
Join date : 04.01.2018
Korisnički profilhttp://bosanskamagija.bosnianforum.com

Bogovi koji rastu moderni Zapad

on sub sij 06, 2018 9:47 pm
Bogovi koji rastu moderni Zapad

• Svaki od pet bogova koji su se rastali snažno je demonizovan sa Abrahamijanskom tradicijom i / ili je inače (više nego ne-Abrahamova božanstva uopšte) istorijski povezana sa Satanom, u okviru Abrahamske tradicije i / ili u zapadnoj kulturi uopšte.
• Sve ove božanstve su ipak držale pozitivno prema velikim manjinama ljudi na savremenom Zapadu, uključujući sataniste, ali ne samo ili pre svega sataniste.
• Svaki od pet bogova koji se rastu snažno je povezan sa jednim ili više glavnih modernih društvenih kretanja na koje se snažno suprotstavlja religiozno desno krilo, tj. Od onih hrišćana (i muslimana) koji najviše veruju u đavola.


I. Komplementarna uparivanja pet bogova koja se rastu su sledeća:

1. Lilith (donja tačka) je "infernal" a Prometheus (gornja desna tačka) može se posmatrati kao "nebesko". Prometej je "nebeski" kako u drevnom mitološkom smislu da je ukrao vatru sa nebesa iu savremenijem smislu - ključnu ulogu koju posmatraju i istražuju nebesa u razvoju savremene nauke i tehnologije. Srednjovekovni jevrejski mit o Lilithu i antički grčki mit o Prometheusu imaju jake paralele sa islamskim i drugim hramskim Era jevrejskim mitovima o "padu" azazela. Druga veza između Prometheusa i Lilit je da stvari vezane za Lilit (seksualna sloboda, neproduktivni seks i feminizam) zavise od tehnologije. Nasuprot tome, savremena nauka ne bi bila moguća bez satanističkog / lilitskog ponosa: veliki naučnici odbili su se nekritički pokloniti tradicionalnim idejama o univerzumu, već su insistirali na verifikaciji ideja za sebe.
II. 1. Ishtar / Inanna (leva srednja tačka) je Boginja i civilizacije i divlje prirode. Stoga predstavlja vitalnu ravnotežu u ljudskim poslovima. Postoje različiti drevni sumerski miti koji uključuju interakciju između Inanna i Enki, koji ima neke jake sličnosti sa Prometheusom (gornja desna tačka). Međutim, važna razlika između Enki i Prometeusa jeste to što se veruje da Prometej samo predaje tehničke vještine, a da ljudima ne daje građansku mudrost, dok se vjeruje da je Enki potakao ideju pravosudnog sistema i učio Ishtara kako biti veliki sudija.
2.Ishtar (leva srednja tačka) u Njenom aspektu kao Boginja divlje prirode ima neke očigledne sličnosti sa Panom (desna srednja tačka). Iako nepovezani mitološki, mogu se smatrati kao polaritet zasnovan na Zemlji, koji je toliko voljen od velikog broja modernih Paganskih veštica. I zaista, ideja polariteta pola stvarno ima smisla samo u smislu života ovde na Zemlji. Rod nije kosmički. Rod je, koliko bilo ko sigurno zna, samo karakteristiku složenijih vrsta životinja i biljaka ovdje na Zemlji. Bilo kakav opis pola bilo čemu drugom je čisto simboličan i bar donekle proizvoljan.
III. 3. Pan (desna srednja tačka) povezan je sa telesnim zadovoljstvima, dok je Lucifer-of-Sophia (gornja leva tačka) povezana sa duhovnim uvidom. (Vidimo da se ova dva dopunjuju jedna drugoj, a ne u opoziciji.) Slike koje su povezane sa Panom (rogovi i kopitom) i Lucifer-of-Sofia (mit Seruma Edena) su snažno povezane sa Đavo u savremenom zapadnom kulturu i tokom većine istorije hrišćanstva; ali ova dva božanstva obojica se od velikog značaja razlikuju od đavola od velikog broja svojih modernih bhakta. (Mi ih takođe vidimo kao različite, iako povezane.)
IV. 4. Lucifer-of-Sophia (gornja leva tačka) je "nebesko" dok je Lilith (donja tačka) "infernal". Obojica su snažno povezana sa individualnošću. Obojica su deo društvenog i kulturnog poretka u kojem se ljudska individualnost prihvata i zagovara u većoj meri nego u mnogim ranijim kulturama.


https://www.scribd.com/doc/163861013/Nekronomikon-knjiga-mrtvih

https://www.unirepository.svkri.uniri.hr/islandora/object/ffri%3A321/datastream/PDF/view
Star of Ishtar - Origin and Creation
The Fellowship of Isis Ritual Correspondences Diagram is generally referred to as "The Star of Ishtar". It's full name is "The Star of Ishtar and the Web of the Universe and the Tiamat Dragon Around the Divine Matrix Diagram". It is also known as "The Fellowship of Isis Star of Life".The Star of Ishtar and The Web of the Universe
Tiamat Dragon Around the Divine Matrix Diagram


Coloured Diagram of the Star of Ishtar


A Rainbow Spiral of Rituals on the Eight-Rayed Star of the Goddess

This spiral of 33 degrees is used for the Adepti (iseums), Magi (lyceums), Alchemical (solar iseums), Druid Clan of Dana (groves) and Noble Order of Tara (priories). For more information about each of these systems visit the pages listed on the navigation bar which feature these branches of study.  Each numbered circle on the Star of Ishtar corresponds to an FOI liturgy ritual.

Mystic Perception and Wisdom of the Goddess Revealed
By Olivia Robertson

First Update, October 2006. Second Update, October 2011
The Rays of the Star are Time; the levels are the coils of the Creatrix Dragon of Babylon, the Goddess Tiamat. Her four coils form Space, these correspond to the four levels of the Qabalistic Tree of Life (Atziluth, Briah, Yetzirah, Assiah). The matrix resembles in form a spider’s web, around an egg-shaped oval center, which is the seed, the central point from which life emanates in the eight coloured cosmic rays of Sirius, known as the Star of Ishtar, and Soul of Isis .

On the High Altar in the Chapel of Ishtar we have eight candles, eight is the special number of the Fellowship.  The Star of Ishtar has eight rays, the year has eight main festivals, it is the sign of eternity, of magic - the two loops signifying higher and lower awareness, the world above and the world below experienced as one.

Knowledge of The Star of Ishtar and the Web of the Universe is crucial to perceiving the underlying potency of each ritual in the Liturgy of the Fellowship of Isis. It symbolizes the relationship between Space, formed by the coils of the spiral dragon Tiamat, with Time, formed by the eight-pointed Star of Ishtar, which is also known as the Star Sirius or Sothis, the Soul of Isis. The eight rays emanating off the Star of Ishtar intersect the four levels of consciousness to form portals which provide opportunities for spiritual growth through focusing on Divine energies, keys and symbols, like those provided within the FOI Liturgy.

The Star of Ishtar and the Web of the Universe Diagram is the basis for all of the Spirals of Spiritual Growth utilized within the Fellowship of Isis, including the Magi Degrees of the College of Isis, the Spiral of the Adepti, the Spiral of Alchemy, and the ritual structure for the Druid Clan of Dana and Noble Order of Tara. Rays of the Star of Ishtar total to eight, which is a uniquely feminine number because it corresponds to the sum of the terminals of the XX of feminine chromosones. The spiraled coils of Tiamat symbolize the concept of the Fibonacci numbers - the perfect and divine proportion which is expressed throughout nature. The diagram depicts a matrix, formed by the Babylonian Goddess Tiamat as a four-coiled dragon, Divine Creatress and Mother of all, bisected by the eight rayed Star of Ishtar. Ishtar descended and ascended all spheres to rescue Her Divine Consort Tammuz, who is the Shepherd of the Starry Flocks in the sky. We use this diagram to illustrate the development of consciousness through the Spiral as Space, where it is bisected by Time.

Concept of the Star of Ishtar

The concept and key for the Star of Ishtar was revealed through spiritual inspiration. It was originally drawn for the Fellowship of Isis by Chesca Potter. The four coils of the Tiamat Dragon represent four stages of consciousness; the thirty-two rituals are presented on the diagram where eight rays of time intersect the four planes of consciousness (space). These are portals to different levels of being, providing access to 32 working rites, and one mystical, the 33rd, situated at the heart of the Star. I felt it necessary to keep the 33rd degree open and therefore mystic, with no corresponding rite - spontaneous spiritual awakening can happen at any time. The FOI Liturgy rites are vehicles to stimulate psychic perception and spiritual illumination.

The diagram of the Star of Ishtar was created over a period of time through a series of visions and experiences which led to the gradual formation of the Star diagram. As with all aspects of the Fellowship of Isis the diagram is open. You can see at the beginning of the diagram a kind of tail of cosmic dust that leads to ritual number one. This is because the spiral is a map or chart of a multi-layered and ever-expanding existence. It is the purpose of spiritual experience to attune our awareness - as we become more fully conscious we retain the lessons, visions and messages we receive from the otherworld. Make no mistake - we are in contact with this astral world whether we are aware of it or not. It is part of the very fabric of our existence, both of our own being and that of everything around us.

After creating the Star of Ishtar I found an ancient Chinese diagram which contained a seven-coiled dragon and eight-pointed star. Later I learned this dragon and star were symbols of Daoist Inner Alchemy and that our Fellowship diagram is in agreement with the eastern sages! Like the teachers of the east, I see ‘now’ as all we truly have. This 'now' is bisected by time and space. Time is comprised of the out-reaching rays of the Star of Ishtar, emanating in rainbow rays to Her children who are dispersed throughout Her creation. This Web of Life is the universe, both our physical universe and those of varying etheric levels within it. All co-exists in Her Body, for She is Mother of All. I was guided in visions to illustrate Her as a cosmic spiral which I saw as the Coils of Tiamat, though the Goddess as Creatrix has been known by many names in many cultures.

The Four Levels

By Olivia Robertson

Students of the Qabalah will notice the relation between the Star of Ishtar, Web of the Universe diagram with the four worlds and thirty-two paths of the Qabalistic Tree of Life:


• Physical - Alma Mater (awakening to our true relationship to the physical world)
  corresponds to earth (Qabalistic level of Assiah)

• Astral or Psychic - Flamma Vestae (awakening our psychic gifts) corresponds to air
  (Qabalistic level of Yetzirah)

• Spiritual - Porta Mystica (awakening to our true spiritual path) corresponds to water
  (Qabalistic level of Briah)

• Divine - Dulce Domum (receiving communion directly from the Divine Source)
  corresponds to fire (Qabalistic level of Atziluth)

These levels of existence spiral inward to the Divine Matrix or Womb of the Goddess placed in the center of the Star of Ishtar. The Ankh represents the Emanation of Life from this Divine Womb and the numbered rituals around the spiral show both the Path of Return to Her and the Path of Emergence from Her. The eight rays of the Star of Ishtar correspond to the eight Solar Festivals that make up the Wheel of the Year, the directions and the various astrological signs and planets. The student of the mysteries may travel the paths in various ways such as:

• Inward around the spiral (to gradually awaken union with the Divine Source)

• Outward around the spiral (to bring spiritual gifts into manifestation in our earthly life)

• Along one or more of the rays (to develop union with the Divine using a specific ray of archetypal energy)
Or they may choose a rite that feels resonate, regardless of the order of the rites upon the diagram.

The Colours of the Four Levels

Alma Mater is colored Violet to Indigo.

Flamma Vestae is colored Blue to Green.

Porta Mystica is colored Yellow to Orange.

Dulce Domum is colored Red to Violet.

Druid Clan of Dana

According to Olivia Robertson, within the Druid Clan of Dana the four levels of consciousness formed by the coils of the Goddess Tiamat are corresponded to these Goddesses, as outlined in "The Rite of Dana. Druid Initiation":

Level 1. Morrigan, corresponds to Alma Mater (Gateway of the Sidhe. Earth)
Level 2. Dana, corresponds to Flamma Vestae (Paths of Sun and Moon. Sky)
Level 3. Brigid, corresponds to Porta Mystica (Facing the Goddess. Water)
Level 4. Dana, corresponds to Dulce Domum (Land of Heart's Desire. Initiation)

Noble Order of Tara

Within the Noble Order of Tara, the four levels of consciousness formed by the coils of the Goddess Tiamat are corresponded to Goddesses, as outlined in "Tara and Lugh: Ordeal of the Danaan Treasures":

Level 1. Tara, corresponds to Alma Mater (Lia Fail, the Stone of Destiny. Earth)
Level 2. Morrigan, corresponds to Flamma Vestae (The Sword of Light. Air)
Level 3. Dana, corresponds to Porta Mystica (The Cauldron of Plenty. Water)
Level 4. Brighid, corresponds to Dulce Domum (The Spear of Destiny. Fire)

The Eight Coloured Rays
by Olivia Robertson

My brother Lawrence was greatly admired the work of early Theosophists, notably Annie Besant, Charles W. Leadbeater and Alice Bailey. He referred to Annie Besant constantly! C. W. Leadbeater was a gifted clairvoyant. When we organised the College of Isis, he was inspired to base our coloured rays upon their works. Members may not be aware today, my brother and his wife Pamela were vegetarians, like these pioneers of Theosophy. They adhered to a vegetarian diet - we all did.

Colours, Planetary and Directional Correspondences

Ray 0 & VIII, White and Rainbow, corresponding to Earth and Pluto, North

Ray I, Red, corresponding to Mars, Northeast

Ray II, Orange, corresponding to Venus, East

Ray III, Yellow, corresponding to Mercury, Southeast

Ray IV, Green, corresponding to Jupiter, South

Ray V, Blue, corresponding to Saturn, Southwest

Ray VI, Indigo, corresponding to Uranus & Inner Sun, West

Ray VII, Violet, corresponding to Neptune and Moon, Northwest

The Rites of the Liturgy are divided into eight different sections that correspond to the Cosmic Rays. The first ritual in each section is either a personal role taken on by the seeker to gain new knowledge, or a mundane role describing an awakening to one’s true relationship to the physical world. The second ritual corresponds to one of the eight solar festivals of the Wheel of the Year, the third to an inner elemental or transcendental state of being. The fourth rite corresponds to the manifestation of a specific ability or spiritual experience directly related to this newly awakened inner state.

In these Magical Rites the God manifests in the Outer Arcanum as attributes that are visible in the physical world. The Goddess represents the Inner Mysteries or Knowledge, except in the case of the planet Venus. Her emanations manifest in the physical world as reproduction, love of physical beauty, sensuality and the aesthetic appreciation of art. In the inner worlds Venus manifests as the higher more spiritual aspects of love.

Pranic Force: Effect and Purpose of the Rays

When studying the structure of the magi degree system of the College of Isis, it is helpful to bear in mind my brother Lawrence and his wife Pamela were greatly influenced by the work of Alice Bailey, Charles W. Leadbeater and Annie Besant. Each of the eight rays of the Star of Ishtar correspond to the Colored Cosmic Rays of Divine Intelligence as described in the work of Alice Bailey and Charles W. Leadbeater. They are streams of pranic force.

The purpose of these rituals is to strike a note on one level of being and so awaken the same note on other octaves of being through use of symbol and color. The elaborate description of colored robes, headdresses and other outer symbols at the beginning of each ritual puts these psychic keynotes into the creative imagination of the candidate to promote visualization of the energies being invoked.
0 and 8th Cosmic Ray, White and Rainbow: The color white is used to purify the etheric centers and the Rainbow then stimulates all these centers at once, thus, preparing the individual for receptivity to the subsequent work along the Cosmic Rays.

1st Cosmic Ray, Red: Strengthens the Will.

2nd Cosmic Ray, Orange: Stimulates Creative Potency.

3rd Cosmic Ray, Yellow: Awakens the Intellect of the Higher Mind.

4th Cosmic Ray, Green: Creates Inner Balance and Harmony.

5th Cosmic Ray, Blue: Opens Pathways to Inner Knowledge.

6th Cosmic Ray, Indigo: Spiritual Perception through Devotion.

7th Cosmic Ray, Violet: Connection to the Spiritual Self, Awakening of Higher Levels of Psychic Perception.

Note: The Star of Istar Ritual Keys for the Noble Order of Tara and Druid Clan of Dana have been left very open and are not corresponded to the diagram in the usual way. This accomodates the many priories and groves that were founded and actively teaching for many years before coursework guidelines were first suggested.  Back to Star of Ishtar

Back to College of Isis

Back to Druid Clan of Dana

Back to Noble Order of Tara

Sources used for this section are the original Fellowship of Isis Handbook, College of Isis Manual and FOI Liturgy books. Everything has been reviewed and approved by Olivia Robertson, with additional comments written by her, Nesu House, Isis Oasis, Geyserville, Tuesday October 11, 2011.
[Vrh]
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.