travanj 1970
ponutosričetpetsubned
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   

Calendar

Latest topics
Šta je Hidžama?pon oľu 05, 2018 7:10 pmsufi
USKORO NA FORUMU I O HIDZAMIned oľu 04, 2018 2:14 pmsufi
KAD JE NEKO SVEZAN čet vel 08, 2018 8:45 pmsufi
Ljubavna buyuned sij 14, 2018 12:39 amAdmin
Zaštita od džinasub sij 13, 2018 11:37 pmAdmin
Zapis za ljubav supružnikasub sij 13, 2018 11:36 pmAdmin
Tilsum protiv rakasub sij 13, 2018 11:33 pmAdmin
Pretraľnik
Display results as :
Advanced Search
Top posting users this week
Šta je Hidžama?
pon oľu 05, 2018 7:10 pmsufi

Hidžama je jedinstvena metoda detoksikacije organizma pomoću efekta vakuuma. Čašice koje stvaraju vakuum postavljaju se na odredjene tačke na telu i kada se napravi vakuum, one se prilepljuju za kožu i uvlače je u sebe. Koža tako nabubri pod čašom, a vakuum prikuplja krv koja se nalazi ispod površine kože (ne utiče na venski krvotok) i skuplja je u nabubreni deo pod čašom. Više …
USKORO NA FORUMU I O HIDZAMI
ned oľu 04, 2018 2:14 pmsufi
POSTOVANI CITAOCI I CLANOVI FORUMA, USKORO I OBJAVLJUJEMO I O VREDNOSTI I LEKOVITOSTI HIDZAME .
KAD JE NEKO SVEZAN
čet vel 08, 2018 8:45 pmsufi
Ovo je zapis kad je neko svezan ili se napise na papir pa se stavi u serpu i jaja na zapis pa se poklopljena po;ako kuvaju kad se skuvaju ostavi da se ohladi onako poklopljena kad se ohlade jaja se ogule u toj vodi jaja se pojedu a ogulina ili ljuska od jaja voda i zapis baci se niz  tekucu vodu ili potok

Stari arapski recept za učvršćivanje ljubavi između partnera
ned sij 14, 2018 12:46 amAdmin
Ovo je jedan stari arapski recept za učvršćivanje ljubavi između partnera. Tokom četrnaest dana treba svaki dan 14 puta ponoviti ovaj kuranski ajet na šećer i puhnuti u njega, preko desnog dlana. Nakon dvije sedmice, kada se završi sa obredom, šećer treba da koriste oba partnera tojest da ga konzumiraju u kafi, soku, vodi ili pomješanom u kolače.

Ajet glasi: Ve minen nasi mej …
Posebna vrsta ljubavne magije koja se temelji na vezanju i razvezivanju čvorova / Ribat
ned sij 14, 2018 12:44 amAdmin
Posebna vrsta ljubavne magije koja se temelji na vezanju i razvezivanju čvorova kako bi se time opčinila i zavela neka određena osoba naziva se Ribat. Ovaj vid magije je izuzetno opasan i moćan pošto se često koristi za rastavljanje parova što se smatra velikim grijehom.

Kada se želi neko ljubavno privući to jest „svezati“ na uže se veže sedam čvorova i pri svakom vezivanju …
Ljubavna buyu
ned sij 14, 2018 12:39 amAdmin
U turskoj ljubavnoj magiji važnu ulogu, pri osvajanju nečijeg srca i zavođenja, igra so. Sedam noći uzastopno djevojka uzima malo soli u ruku i nad njom 51 put ponovi sljedeći ajet. Svaki put i puhne u nju. To uglavnom radi tik pred ponoć kako bi je nakon ponoći bacila u vatru, pomislivši na voljenu osobu.


Ajet koji izgovara glasi: Ve darebe lene meselen ve nesije halkahu kale men …
Zaštita od džina
sub sij 13, 2018 11:37 pmAdmin

Zapis za ljubav supružnika
sub sij 13, 2018 11:36 pmAdmin

Tilsum protiv raka
sub sij 13, 2018 11:33 pmAdmin
U duhovnoj medicini smatra se kako ovaj tilsum može liječiti bilo koji oblik raka na ljudskom tijelu. Njegov sadržaj se napiše šafranom i ružinom vodom i potopi u vodu, koju će onda bolesnik tri puta na dan piti. Ili, pak, tilsum se može napisati na površini čistog bijelog porculanskog tanjura u koji će se potom naliti čista voda. Čim se sadržaj tilsuma (mastilo) otopi u vodi, …

Vendor details

Published the pet sij 05, 2018 2:56 pm
  • icon Country Country: Bosna i Hercegovina / Босна и Херцеговина
  • icon City City: Sarajevo

Description:

Magijski operatori mogu da deluju na nekoga sa daljine, da mu mentalno sugerišu, da šalju motorne impulse, da utiču na vitalne organe - da sa njima uspostave telepatsku vezu, da ga ucenjuju u svoju ili nečiju korist, a da on toga nije svestan.
Pokušavaju i da iz njega izvuku ima li neku mrlju iz prošlosti pa da ga njome ucenjuju...
Naravno, sve ovo, a još više od toga dolazi u obzir ako su uspeli da uspostave telepatsku vezu sa svojom žrtvom. Ukoliko neko ne pristane i odbije saradnju, oni će ga putem napada motornim impulsima i napadima na određene organe u organizmu dovesti do ludila. Usput će ga upozoravati da to još nije izdržao pa neće ni on, da je bolje da im se pokori - a kada to učini, tada nema kraja, postaje njihov rob.
Sve ovo radi se iz više razloga, bilo iz ličnih motiva ili po narudžbini: iz izopačenog položaja, iz osvete, iz ljubomore što neko bolje živi ili što ima boljeg i lepšeg partnera, radi ostvarivanja profita, ali i iz političkih razloga. Danas magiju najviše koriste baš oni koji pokušavaju da zavladaju svetom.
Magijski operator deluje i na taj način što izaziva ili stvara elemental (astralna polubića), utiče preko raznih predmeta, stalno šalje nevidljive eterične zloćudne sile-tela, upućuje nekome konstantne energetske poruke koje se ispoljavaju u patnji, bolu, depresiji, a žrtva ima češće sukobe sa ljudima. Tako magijski obrađivan čovek biva vređan i ponižavan nasvakom mestu gde god se nađe, što dovodi do toga da postepeno gubi sigurnost i izbegava ljude, i njegova samouverenost se potpuno gubi. Ovakav čovek je opasan učesnik u saobraćaju, bilo kao pešak ili vozač, neugodan komšija, neprijatan član porodice ili kolega - jednostavno, postaje težak bolesnik.
Magijski operator se 'okaći' na određenu osobu i iz nje stalno crpi energetski potencijal napajajući tako sebe. Nagli odliv energije kroz bilo koji kanal organizma može izazvati nesvesticu, moždani ili srčani udar. Čovek može biti zdrav i fizički i psihički, ali ako je izgubio energetski potencijal, ili ako stalno gubi energetski potencijal samo na jednom organu a da taj organ još nije oboleo, on može biti plen psihičkog napada. Na ove načine magijski operatori dovode čoveka u stanje koje žele. Ono što je najvažnije, takve osobe - žrtve sve su manje i manje sposobne za privređivanje, premda u prvo vreme traže spas upravo u radu.