studeni 2018
ponutosričetpetsubned
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Calendar

Latest topics
Šta je Hidžama?pon oľu 05, 2018 7:10 pmsufi
USKORO NA FORUMU I O HIDZAMIned oľu 04, 2018 2:14 pmsufi
KAD JE NEKO SVEZAN čet vel 08, 2018 8:45 pmsufi
Ljubavna buyuned sij 14, 2018 12:39 amAdmin
Zaštita od džinasub sij 13, 2018 11:37 pmAdmin
Zapis za ljubav supružnikasub sij 13, 2018 11:36 pmAdmin
Tilsum protiv rakasub sij 13, 2018 11:33 pmAdmin
Pretraľnik
Display results as :
Advanced Search
Top posting users this week
Šta je Hidžama?
pon oľu 05, 2018 7:10 pmsufi

Hidžama je jedinstvena metoda detoksikacije organizma pomoću efekta vakuuma. Čašice koje stvaraju vakuum postavljaju se na odredjene tačke na telu i kada se napravi vakuum, one se prilepljuju za kožu i uvlače je u sebe. Koža tako nabubri pod čašom, a vakuum prikuplja krv koja se nalazi ispod površine kože (ne utiče na venski krvotok) i skuplja je u nabubreni deo pod čašom. Više …
USKORO NA FORUMU I O HIDZAMI
ned oľu 04, 2018 2:14 pmsufi
POSTOVANI CITAOCI I CLANOVI FORUMA, USKORO I OBJAVLJUJEMO I O VREDNOSTI I LEKOVITOSTI HIDZAME .
KAD JE NEKO SVEZAN
čet vel 08, 2018 8:45 pmsufi
Ovo je zapis kad je neko svezan ili se napise na papir pa se stavi u serpu i jaja na zapis pa se poklopljena po;ako kuvaju kad se skuvaju ostavi da se ohladi onako poklopljena kad se ohlade jaja se ogule u toj vodi jaja se pojedu a ogulina ili ljuska od jaja voda i zapis baci se niz  tekucu vodu ili potok

Stari arapski recept za učvršćivanje ljubavi između partnera
ned sij 14, 2018 12:46 amAdmin
Ovo je jedan stari arapski recept za učvršćivanje ljubavi između partnera. Tokom četrnaest dana treba svaki dan 14 puta ponoviti ovaj kuranski ajet na šećer i puhnuti u njega, preko desnog dlana. Nakon dvije sedmice, kada se završi sa obredom, šećer treba da koriste oba partnera tojest da ga konzumiraju u kafi, soku, vodi ili pomješanom u kolače.

Ajet glasi: Ve minen nasi mej …
Posebna vrsta ljubavne magije koja se temelji na vezanju i razvezivanju čvorova / Ribat
ned sij 14, 2018 12:44 amAdmin
Posebna vrsta ljubavne magije koja se temelji na vezanju i razvezivanju čvorova kako bi se time opčinila i zavela neka određena osoba naziva se Ribat. Ovaj vid magije je izuzetno opasan i moćan pošto se često koristi za rastavljanje parova što se smatra velikim grijehom.

Kada se želi neko ljubavno privući to jest „svezati“ na uže se veže sedam čvorova i pri svakom vezivanju …
Ljubavna buyu
ned sij 14, 2018 12:39 amAdmin
U turskoj ljubavnoj magiji važnu ulogu, pri osvajanju nečijeg srca i zavođenja, igra so. Sedam noći uzastopno djevojka uzima malo soli u ruku i nad njom 51 put ponovi sljedeći ajet. Svaki put i puhne u nju. To uglavnom radi tik pred ponoć kako bi je nakon ponoći bacila u vatru, pomislivši na voljenu osobu.


Ajet koji izgovara glasi: Ve darebe lene meselen ve nesije halkahu kale men …
Zaštita od džina
sub sij 13, 2018 11:37 pmAdmin

Zapis za ljubav supružnika
sub sij 13, 2018 11:36 pmAdmin

Tilsum protiv raka
sub sij 13, 2018 11:33 pmAdmin
U duhovnoj medicini smatra se kako ovaj tilsum može liječiti bilo koji oblik raka na ljudskom tijelu. Njegov sadržaj se napiše šafranom i ružinom vodom i potopi u vodu, koju će onda bolesnik tri puta na dan piti. Ili, pak, tilsum se može napisati na površini čistog bijelog porculanskog tanjura u koji će se potom naliti čista voda. Čim se sadržaj tilsuma (mastilo) otopi u vodi, …

Share
Go down
Broj postova : 15
Join date : 05.01.2018
Korisnički profil

Šta je Hidžama?

on pon oľu 05, 2018 7:10 pm

Hidžama je jedinstvena metoda detoksikacije organizma pomoću efekta vakuuma. Čašice koje stvaraju vakuum postavljaju se na odredjene tačke na telu i kada se napravi vakuum, one se prilepljuju za kožu i uvlače je u sebe. Koža tako nabubri pod čašom, a vakuum prikuplja krv koja se nalazi ispod površine kože (ne utiče na venski krvotok) i skuplja je u nabubreni deo pod čašom. Više od 90% ove krvi koja se nakupi ispod caše je biološki otpad iz organizma koji jetra nije uspela da izbaci. Tako se koža dubinski odvaja od kosti ili mišića pružajući krvi da procirkuliše. U zavisnosti od pacijenta vrši se masaža hladno ceđenim uljem crnog kima, vadjenje toksina iz krvi, ili samo vakuum postavljanjem čašica na odredjene akupunkturne tačke.
Postoje 3 vrste hidžame.
- Suva hidžama
- Mokra hidžama
- Vakum masaža
- Anticelulit program vakuumom
Suva hidžama
U ovoj vrsti hidžame nema puštanja krvi ali se postupak izvodi isto kao i kod mokre hidžame samo bez rezova na koži. Njenom primenom se bolovi ublažuju ili potpuno nestaju. Ovu vrstu hidžame najviše preporučuju kineski lekari, a takođe se radi na onima koji imaju dijabetes zbog težeg zarastanja rana. Suvom hidžamom se postiže bolja cirkulacija krvi jer se koža odvaja od kosti i mišića i pomaže kod osoba kojima je slaba cirkulacija, podiže energiju, olakšava bol i ukočenost, reumu, sportske povrede, otečenost, ukočene nerve, reumatoidni artritis, paralizu, bol u vratu i leđima... Postavljanjem čašica na određene tačke na telu ova metoda će vam pomoći da se ceo vaš organizam probudi, a bol otkloni.
Mokra hidžama

Mokra hidžama je lek za skoro svaku bolest. Hidzama je holistički postupak detoksikacije i čišćenja ćelija koristeći kupice.  Postupak se vrši tako što se čašice postave na odredjeni deo tela koji pacijentu predstavlja problem, ili po principu akupunkturnih tačaka (ledja, ruke, noge, glava, vrat, stomak, pluca) i izvuče vakuum. Na tom delu vakuum prikuplja kapilarnu krv koja je na površini kože, a zatim se laganim rezovima (grebanjem) povuče nekoliko poteza i ponovo postavi vakuum. Postupak je bezbolan. U tom trenutku počinje da izlazi usirena, zgrušana krv koja je obično tamno crvene ili braon boje i koja je predstavljala problem. Ova krv je biološki otpad iz organizma i smeta čistoj krvi da cirkuliše, zato Hidžamu mogu raditi i malokrvni i anemični jer se ovde ne vadi čista venska krv, već samo otpad iz organizma koji stvara probleme i bolove. U ljudskom organizmu, crvena krvna zrnca se stvaraju na svakih 100 do 120 dana, posle toga se raspadaju, izumiru i izbacuju putem zuci ili jetre pretvarajuci se u bilirubin, kasnije u urin. Većina eritrocita se raspada u slezini, prilikom prolaska kroz crvenu pulpu. Prilikom prskanja oslobađaju se hemoglobin i elektroliti. Od hemoglobina se dobija gvožđe i porfirinski prsten od koga nastaje bilirubin, a on se putem žuči izbacuje iz organizma. SVE sto organizam ne izbaci ovim putem, izlazi na Hidžami! Jednstavno rečeno svi izumrli eritrociti koje telo nije uspelo da izbaci, izlaze na tretmanu mokre hidžame. Ovom metodom vrši se jaka detoksikacija čitavog organizma kod svakog čoveka, s obzirom da se radi o potpuno prirodnoj metodi, nema, niti je ikada zabeležena bilo kakva nus pojava! Terapija hidžame je bezbolna a sitni ožiljci potpuno zarastaju i prolaze posle 3 do 10 dana. Neki stručnjaci koji su vršili analize ove krvi u Saudijskoj Arabiji tvrde da ta krv može biti potpuno druge krvne grupe od naše venske krvi! Neki tvrde i da je po sastavu ova krv slična kao krv menstruacije. Sa ovom nečistom krvlju ne izadje nikada više od 5% zdrave krvi. Mokrom hidžamom se postiže kompletna detoksikacija celog tela i duha, a bolesti koje su zabeležene do sada da je ova metoda izlečila su mnoge kao npr.
dijabetes,
srčana oboljenja,
tromb,
loša cirkulacija,
hemoroidi,
impotencija,
hronični kašalj i bolesti pluća,
glavobolje i migrene,
visok pritisak,
stomačni problemi i zatvor,
bolesti bubrega,
nervoza, depresija, nesanica,
gastritis, alergije na hranu,
jetra i žučna kesa,
otečenost,
kožna oboljenja,
gojaznost,
neuhranjenost i anoreksija,
sinusi...
Pitate se kako to da hidžama leči sve ove bolesti? Odredjene tačke na telu vezane su za određene organe, a podsticanjem ovih tačaka i vadjenjem toksina iz krvi koja se nalazi na tom području, hidžama čini da se čitav imunitet pokrene u bori protiv problema. Hidžama je najprirodniji lek za otklanjanje bola, jer se razbijaju blokade na mestu bola gotovo trenutno i nova krv procirkuliše tim područjem stvarajući zdravo tkivo koje tako samo sebe leči. Takođe, pomaže i da se organizam oslobodi štetnih materija koje se gomilaju u kapilarima na vrhu kože gde krv ne struji i ne prolazi kao u venama, već se zadržava i pravi blokade a samim tim nastaju i bolovi. Ona se pogotovo preporučuje zdravim osobama kao preventiva i jak detox.
Vakuum masaža

Ovaj tretman je sličan suvoj hidžami, samo što se područje na telu tretira uljem (koristimo ulje crnog kima) i vakuumom se prelazi kružnim pokretima kako bi koža lagano bila odvojena od mišića, a krv prostrujala kroz celo telo. Vakuum koji povlači kožu na više omogućava duboku relaksaciju i olakšanje bola a stimuliše cirkulaciju i periferno mišićno tkivo. Naše bake su takodje koristile vakuum za masažu ali je to na žalost zaboravljena metoda u novije vreme. Zato smo mi tu da vam pokažemo kako to izgleda. Zamislite da vas neko masira vakuumom? Jedinstvena relax metoda koja ima ulogu da vas opusti i pokrene cirkulaciju.
[Vrh]
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.